10 Ekim 2012 Çarşamba

ÖDÜLLÜ YEMEK YARIŞMASI


Ben de ödüllü yemek yarişmasına katıldım, blog sahipleri katılabiliyor.
İstediğiniz kadar tarifle katılabiliyorsunuz.......
Benim tarifim Kıymalı Barbunya
http://filizceyemekler.blogspot.com/2012/10/kiymali-barbunya.html



Ödülümüzün detaylarını buradan okuyabilirsiniz
Yemek Tarifleri sitemizce düzenlenen yemek yarışması büyük ödülleri ile adından söz ettirecektir. Tencere yemekleri bizim kültürümüzde önemli yeri olan yemek çeşididir. Son yıllarda farklı pişirme teknikleri ve dünya mutfağına doğru bir ilerleme kaydedilse de bizler tencere yemeklerinden vazgeçemeyen ve hatta vazgeçmemesi gereken yeme alışkanlığına sahibiz.
İşte bu alışkanlıktan yola çıkarak, yemek gurmesi olarak ilk yarışmamızın konusunu tencere yemekleri olarak belirledik. Sizler, evinizde tencerede yapılabilecek bir tarifinizle birlikte resmini de gönderdiğiniz taktirde bizler burada sizin tarifinizi yayınlayacağız ve katılımcılar arasından birinciyi seçeceğiz.  Böylece yukardaki muhteşem özelliklerdeki tenceremizi birincimize hediye edeceğiz.
Katılım şartlarımız şunlar:
1) Tarifi resmiyle birlikte göndermek (Tarifleriniz mutlaka en az 1 adet fotoğraflı olmalıdır)
2) Buraya gönderdiğiniz tarifinizin yemekgurmesi.com’daki yayınlandığı sayfayı ve yarışmayı duyuran bir adet duyuru yazısını bloğunuzda yayınlamak. Tarifi Gönderip yarışma duyurusu yazısı yayınlamayanlar yarışmadan ödül kazanamazlar
3) Facebook sayfamızı beğenmek. (Her ay yapılacak olan bu yarışmamızın duyurularını takip edebilmek açısından bu önemlidir)
4) Yarışmamızın birincisi 01-11-2012 tarihinde sitemizde duyurulacaktır. Yarışmamızın birincisinin duyurusu yine facebook sayfamızda aynı tarihte paylaşılacaktır. Bu nedenle face sayfamızı beğenmeyi unutmayın. Yarışmamızı Kazanan arkadaş bize:
Mail adresini, hediyemizin gönderileceği adresi, adını, soyadını admin@yemekgurmesi.com mail adresimize göndermeleri gereklidir. Yarışma sonuçlandıktan sonra 5 gün içerisinde (06-11-2012 tarihi gece 24.00 a kadar) istenen bilgileri verdiğimiz iletişim adresine göndermeyen yarışmacı hediyesini alamaz. Ödül sıradaki yedek talihliye gönderilecektir. Yedek talihlinin de duyurusu yine face sayfamızda yapılacak olup yedek talihlimiz için de 5 gün içerisinde istenen bilgileri bize göndermeleri gerekmektedir. (Yedek talihli son bilgi gönderme tarihi 11-11-2012 tarihi gece 24.00 a kadar)
Tarifinizi bize bildirmek için aşağıdaki yorum alanına yorum yazarak yorumda tarifinizin bulundugu bloğunuzdaki tarifin adresini bize bildiriniz. Bloğunuz ziyaret edilecek ve blogunuzdan tarifiniz alınacaktır.
Yarışmamıza katılmak bu kadar basit. EN güzel yemeği ben yaparım diyorsanız buyurun o zaman.
Yarışmamız sadece türkiye sınırları içerisinde geçerlidir. yurt dışına hediye gönderilmez.
YEMEK GURMESİNDE HER AY AYRI BİR KATEGORİDE YARIŞMAMIZ VE YARIŞMAYA İSTİNADEN ÖDÜLÜMÜZ OLACAKTIR. İLK YARIŞMAMIZDA KATEGORİ SINIRLAMASI YOKTUR ISTEDİĞİNİZ KATEGORİDEN GÖNDERİM YAPABİLİRSİNİZ. Lütfen bizi takip edin.
Yarışmamızda ilk 3 içerisinde yer alan blogların adresleri sitemiz yan menüsünde bir sonraki yarışmamız sonuçlanana kadar yer alacaktır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder